Borreltijd! #Mankes

Het kan verkeren: nog geen maand geleden kon je hier lezen dat we nog niet waren toegekomen aan het opnemen van onze EP en amper vier weken later kunnen we met gepaste trots melden dat we 7 nummers hebben opgenomen, ge-edit, gemixt en gemasterd. Met andere woorden: we hebben een mini album klaar!

master-cd Mankes mini album

De volgende en laatste stap is het dupliceren van de opname. Offertes zijn aangevraagd en de keuze is zo goed als gemaakt welk bedrijf zich gelukkig mag prijzen om ons teergevoelige schijfje te bakken.
En terwijl dat proces loopt, zullen wij ons op de betere huisvlijt storten. In een beperkte oplage zullen we de hoesjes volledig zelf fabriceren. Denk hoe dan ook aan naald, draad, papier, karton, lijm, nietjes en nog meer onconventioneel hoesjesmateriaal. Elk hoesje zal hierdoor uiteindelijk uniek zijn. Natuurlijk proberen we ook van deze fase wat foto’s online (Facebook en Twitter) te plaatsen.

Ondertussen is er ook op het optreedvlak wat beweging: aanstaande zaterdag spelen we tijdens het Blood and Decadence-event (Vrijplaats, Leiden). Wij mogen om 22.00u de avond openen en na ons zullen de DJ’s tot in de vroege uurtjes voor een prettig dansspektakel zorgen.

flyer Blood and Decadence Leiden

Helaas hebben we het optreden in Bristol (UK) in oktober af moeten zeggen. Jammer, maar van uitstel komt beslist geen afstel. Beloofd!
In oktober staat nog wel het optreden in het oude vertrouwde ’t Blok op de agenda. Op zaterdag 11 oktober supporten we daar de cd presentatie van The Empty Horse.
Selma, de helft van Mankes 🙂 , is in oktober ook nog in het wild te horen en zien en wel op 4 en 17 oktober. Meer info vind je op Selma’s website.

En nu weer over tot de orde van de dag: cd’s maken! 😉

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.