Stop-motion in beweging #MANKES

Een verwarrende titel, maar het dekt de lading: de afgelopen weken zijn we volop bezig met het maken van een stop-motion voor het nummer Snow. Op z’n minst een arbeidsintensief werkje. Inmiddels zijn we na het maken van ongeveer 1400 foto’s zover dat we al het beeldmateriaal hebben verzameld. De volgende stap in het proces kan worden gezet: editen. Ook hier gaat nog heel wat tijd in zitten, maar gelukkig zijn we geduldige mensen… ehhh…
Tot nu toe zijn we heel blij met hoe het er uitziet en het kan dus alleen nog maar beter worden. Al het meezit kunnen we het eindresultaat eind deze maand of begin december aan de wereld laten zien!

Overigens, de promo-video (hieronder) die we al eerder maakten, geeft een klein beetje een idee, al werken we nu ook met klei en andere materialen, zoals je ook kun zien op de collage-foto hieronder.

impressie ‘making of’ stop motion SNOW

Tenslotte natuurlijk nog even een verkooppraatje: de eerste ‘run’ fysieke exemplaren van ons mini album zijn bijna op. Volgens de laatste cijfers zijn er nog twee bij Sounds For Sure verkrijgbaar. En natuurlijk kun je ‘m ook bestellen door even contact met ons op te nemen via ons contactformulier hier op de site.
De cd is digitaal altijd te beluisteren en ook te koop als download. Daarvoor kun je terecht bij e t f records, of hier rechts op de site bij ‘Muziek’.
Enne… met de feestmaand voor de deur een interessant cadeau voor de ware liefhebber 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.