CD, radio, video… #MANKES

We moeten hoognodig even bijpraten, want de afgelopen periode is er weer van alles gebeurd in de wereld van MANKES.
Het mini album was al via onze website te bestellen en via de website van ons label etf records digitaal te koop (en te beluisteren), maar inmiddels kun je het album óók via Sounds For Sure aanschaffen. We zijn hier heel blij mee omdat SfS al jaren werk van onafhankelijke artiesten steunt en als betrouwbare webshop een mooie collectie van onder andere veel vinyl en cd’s heeft, waaronder diverse collectors-items.

Ondertussen krijgen we ook nog eens zeer positieve reacties op ons album, waar we heel blij mee zijn.
We zijn inmiddels al bezig met het bestellen van nieuw materiaal, zodat we een volgende kleine oplage handgemaakte hoesjes kunnen maken, maar we zijn ook in de weer met andere merchandise. Daarover later meer!

De afgelopen week was er ook weer radio-aandacht voor MANKES. We waren met maar liefst vijf nummers te horen bij het programma Sunday Beauties op Universe Radio. Tussendoor werd er kort iets over de nummers en MANKES verteld (je kunt via deze link het programma terugluisteren). En afgelopen maandag was She Said bij J3 (Omroep Zuidplas) te horen.
Daarmee zijn we er nog niet, want vanavond (woensdag 22 oktober) gaan we de grens over en zijn we bij Salford City Radio (UK) te horen tijdens het programma SD’s Sonic Diary (via deze link is het programma vanaf donderdagochtend 23 oktober terug te horen).

Tenslotte willen we wat bewegende beelden delen. We duiken regelmatig de oefenruimte in en hebben in relatief korte tijd twee nieuwe nummers geschreven die 11 oktober jl. al hun live-primeur hadden in ’t Blok: The Sleeping Universe en I ‘ll Never Be Yours.  Om onze fans extra te verwennen hieronder een video-opname van I ‘ll Never Be Yours uit de oefenruimte: bootleg zoals bootleg is bedoeld, live en zonder franje! Have fun 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.