MANKES mini album OUT NOW

Het is zover! Ons mini album is vanaf nu officieel verkrijgbaar.

We zijn blij en trots met het eindresultaat. In relatief korte tijd (twee maanden) namen we het album op, we mixten, editen en masterden en nadat we tevreden waren werden er offertes aangevraagd om de cd te laten dupliceren.
Ondertussen werkten we aan het ontwerp van het schijfje en de vormgeving van het hoesje. We maakten prototypes, wisselden ideeën uit en maakten keuzes. We wilden jullie ondertussen ook zoveel mogelijk op de hoogte houden en dat werd, gezien de vele positieve reacties, gewaardeerd.

Als dan na verloop van tijd het eerste schijfje daadwerkelijk in het zelfgemaakte hoesje schuift, dan is dat een bijzonder moment. En elk hoesje is uniek met steeds weer een iets andere beeltenis rondom. Van gewoon productiewerk was nooit sprake; ieder exemplaar kreeg de aandacht die het verdiende.
Misschien nog belangrijker: aan het hele proces hebben we heel veel plezier beleefd en we leerden (en leren) steeds weer wat nieuws.
En dat stopt gelukkig niet, want we willen meer. Op dit moment wordt er gewerkt aan een video-animatie om de digitale release van onze cd te vergezellen. We hopen dat in de loop van volgende week aan de wereld te laten zien en vanaf dan is de cd dus ook te downloaden. Als het zover is, dan laten we dat natuurlijk weten.

Het is wel duidelijk dat we niets liever willen dan werkelijk alles zelf doen. Dat kost tijd, maar levert bergen energie op en het inspireert ons. De volgende stap, naast zoveel mogelijk op te gaan treden, is dat we een video maken bij één of meer nummers die op de cd staan. De ideeën zijn er, nu de uitwerking nog.

Een heel verhaal, maar hoe kom je nu eigenlijk in het bezit van ons mini album?
Stuur ons een bericht via het contactformulier op deze site (of klik op deze link) met daarin je naam en adres en welke kleur je wilt hebben. Zoals je in de promo-video kunt zien, is er heel wat keus en van elke kleur hebben we slechts twee exemplaren. Zet er dus voor de zekerheid nog een tweede, of zelfs derde kleur bij voor het geval jouw favoriete kleur al weg is. We sturen je een bevestigingsmail met daarin onze betalingsgegevens.
Op de cd staan zeven nummers met een speelduur van bijna dertig minuten. Elk hoesje is, zoals gezegd, uniek en volledig handgemaakt.
De cd kost € 10,- exclusief € 2,50 verzendkosten, dus totaal € 12,50. Zodra we het bedrag op onze rekening hebben, versturen we de cd.

Nog leuker is om zelf jouw exemplaar uit te zoeken bij ons eerstvolgende optreden:
11 oktober, 21u, ’t Blok, Nieuwerkerk aan den IJssel
Dit is sowieso een bijzondere avond, want The Empty Horse zal dan hun album presenteren en wij mogen (evenals The Frontiers) die avond dat speciale gebeuren omlijsten.

Je kunt overigens ook via het contactformulier alleen een cd reserveren (en welke kleur je zou willen) en ‘m dan bij ons voor of na bovengenoemd optreden kopen. Of natuurlijk op een ander geschikt moment 😉

Vanaf deze plek alvast bedankt voor jullie support!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.